6. sep, 2019

Hoe verzin je het?

"Hoe verzin je het?" Dat wordt mij de laatste tijd vaak gevraagd. Vooral nu mijn werk voor het eerst te zien is op een overzichtsexpositie. Meestal haal ik dan maar mijn schouders op, want het antwoord op die vraag is niet in een paar woorden te vatten.

Daarom heb ik er een cursus over gemaakt. Creativiteit komt niet zomaar uit de lucht vanllen. Creatief denken is voor een groot deel te leren. Iets eigens maken, met een verhaal, een geschiedenis geeft veel voldoening. Je maakt iets dat uniek is en heel persoonlijk. Je laat ietsvan jezelf zien op een heel andere manier dan je misschien gewend bent. 

In 4 ochtenden neem ik je mee op zoek naar jouw stijl, thema's, kleuren, en eigen manier van werken. Daar hoef je niet heel getalenteerd voor te zijn.

Ken je een aantal handwerktechnieken, zoals haken, borduren, weven of vilten, en lijkt het je leuk om eens zonder voorbeeld of patroon een eigen kunstwerk te maken? Doe dan mee.

De cursus bestaat uit gesprek, schrijven, schetsen, knippen, plakken, kijken, en natuurlijk werken met stof, garen, wol en meer. We maken kleine samples, en je kan een opzet maken voor een groter werkstuk waar je later thuis mee aan de slag gaat. 

Iets voor jou? Hier vind je alle informatie.